ONZE TROEVEN

Wij dragen onze waarden hoog in het vaandel.


Wij zijn 7/7 & 24/24 bereikbaar.
STIPTHEID: Vast uur van uw verzorging.
PERSONENALARM: 1 druk op de knop volstaat om hulp te krijgen binnen 15min. Dit zowel dag en nacht. Erg handig bij noodsituaties.
ORDE EN NETHEID: Steeds netjes en verzorgd afgewerkt. Wij laten uw huis ordelijk achter.
FLEXIBEL: Wij passen onze huisbezoeken aan afhankelijk van uw planning.
TOTAALZORG: Onze zorg stopt niet bij het uitvoeren van de prestatie. Wij staan u ook graag bij bij kleine dagdagelijkse taken. Rolluiken optrekken, krant binnen halen, ontbijt maken, koffie zetten,…
MEDERI KWALITEITSLABEL: Onze kwaliteit wordt door het behalen van het ORBIT kwaliteitslabel nu ook zichtbaar. Onze praktijk werd via diverse audits doorgelicht en beoordeeld. Dit zowel naar kwaliteit als structuur toe.
VASTE MEDEWERKERS: Onze rondes zijn zo verdeeld dat u weinig verschillende verpleegkundigen te zien krijgt. De regioverantwoordelijke is uw aanspreekpunt. Zij overlegt samen met 2 tot 3 verpleegkundigen.
VRIENDELIJKHEID: Al onze verpleegkundigen hebben een patiëntvriendelijk charter ondertekend. Wij staan u steeds bij met de glimlach.
TRANSPARANT: Alles wat wij factureren aan de mutualiteiten is conform. Uw krijgt maandelijks een gedetailleerd overzicht van de geleverde prestaties.
OP MAAT: U wordt graag gewassen voor 9u. Wij zorgen ervoor. ’s Avonds blijft u graag lang op? Geen probleem. Onze zorg is mogelijk tussen 5-23u. Nadien bent u gedekt door onze wachtdienst.

Dankzij ons blijft

Maak kennis met...

DE RONDE VAN BAS

Ons gespecialiseerd thuisverplegingsteam zet zich dagelijks in om u met de beste mogelijke zorg en verpleging te omringen! Wij doen er al het mogelijke aan om u zolang mogelijk op een veilige en zinvolle manier thuis of in uw assistentiewoning te verzorgen.
Ontdek ons team >
0479 87 48 90

WIJ ZIJN 7 OP 7 BEREIKBAAR.

Ons team staat voor u klaar. U kan ons 7 op 7, 24 op 24 bereiken via 0479 87 48 90 of info@derondevanbas.be.