Specialisaties

Zorg op maat van elke patiënt

Bij de Ronde van Bas dragen we kwalitatieve zorg hoog in het vaandel. We nemen de tijd voor elke patiënt en voorzien zorg op maat. En dat in de breedst mogelijke zin: we houden niet alleen rekening met de medische behoeften van onze patiënten, maar ook met hun leven zoals ze het zelf hebben ingericht. Wie hulpbehoevend is, moet al veel opgeven. Onze missie? Mensen zo lang mogelijk aan het gewone leven laten deelnemen, in hun vertrouwde omgeving. Onze patiënten kunnen rekenen op een goed geolied team met een brede medische kennis.

Woonzorg

Het hele team van de Ronde van Bas staat klaar om patiënten te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven. De thuisverplegers overleggen met de huisarts, kinesist, bejaardenhulp, mantelzorgers en maaltijdbezorgers om thuis een soort van rusthuissetting te creëren. Is er twijfel of complexere zorgen thuis kunnen worden toegediend? Dan staat referentieverpleegkundige Kevin klaar met advies en up-to-date knowhow.

Palliatieve zorg

Niets zo ingrijpend als geconfronteerd worden met een levensbedreigende ziekte. Referentieverpleegkundige Kevin maakt 24 uur op 24 tijd om patiënten en collega’s bij te staan bij vragen. Palliatieve zorg vraagt om een specifieke benadering, met de wensen van de patiënt op de eerste plaats. We verzorgen elke patiënt met aandacht voor zowel zijn fysieke als mentale welzijn, en hebben ook oog voor de familie. Kevin schoolt zich regelmatig bij en deelt nieuwe inzichten met alle collega’s.

Diabetes

Wendy is bij de Ronde van Bas de expert op het vlak van diabetes. Dankzij haar deskundig advies kan het team gepast reageren op symptomen of problemen die zich voordoen bij patiënten met suikerziekte. We volgen de evolutie van diabetespatiënten nauwgezet op, net als de ontwikkelingen in de behandelingsmogelijkheden. De veiligheid en levenskwaliteit van diabetespatiënten verhogen: daar streven we met z’n allen naar.

WIJ ZIJN 7 OP 7 BEREIKBAAR.

Ons team staat voor u klaar. U kan ons 7 op 7, 24 op 24 bereiken via 0479 87 48 90 of info@derondevanbas.be.