Ontdek ons

NIEUWS & TIPS

3 november 2020

Blijven genieten van het leven

Carmen glimlacht als ze vertelt over de zorg van de thuisverplegers voor haar moeder. “Mijn mama was een trotse vrouw. Ze had vijf kinderen en werkte actief mee in de zaak van haar man. Ze reed tot op zeer hoge leeftijd met de auto (lacht). Dankzij de thuiszorg van de Ronde van Bas kon ze haar zelfstandigheid, haar waardigheid behouden. En ze moest nooit naar een woonzorgcentrum: dat was voor haar zó belangrijk.”
3 november 2020

Nergens beter dan thuis …

‘Oost west, thuis best’, ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’… Spreekwoorden genoeg die benadrukken hoe goed het thuis is. En voor iemand die hulpbehoevend wordt, wordt die vertrouwde thuis nog belangrijker. Want als het leven zoals je het altijd hebt gekend, ingrijpend verandert, dan blijft je omgeving tenminste hetzelfde. En dat is zo belangrijk voor je geluksgevoel. Thuis blijf je baas over je eigen leven – en willen we dat niet allemaal?
11 oktober 2018

Kevin Bas, verpleegkundige in Gezondheidspraktijk Zottegem

De Gezondheidspraktijk Zottegem is een jonge, dynamische groepspraktijk met een multidisciplinaire aanpak. Ze bieden een antwoord op een brede waaier ondersteuningsvragen op vlak van gezondheid. U kan er terecht voor psychologie, orthopedagogie, life-work coaching, studiecoaching, verpleegkunde, vroedkunde, voedingsadvies en podologie. Ik - Kevin Bas - geef een antwoord op al uw vragen in verband met zorg. [...]