Onze regio: ontdek in welke steden/gemeenten uw thuisverplegers actief zijn!
6 september 2018
Zorgaanvraag in 10 stappen!
19 oktober 2018

Kevin Bas, verpleegkundige in Gezondheidspraktijk Zottegem

De Gezondheidspraktijk Zottegem is een jonge, dynamische groepspraktijk met een multidisciplinaire aanpak. Ze bieden een antwoord op een brede waaier ondersteuningsvragen op vlak van gezondheid. U kan er terecht voor psychologie, orthopedagogie, life-work coaching, studiecoaching, verpleegkunde, vroedkunde, voedingsadvies en podologie. Ik - Kevin Bas - geef een antwoord op al uw vragen in verband met zorg. [...]

De Gezondheidspraktijk Zottegem is een jonge, dynamische groepspraktijk met een multidisciplinaire aanpak. Ze bieden een antwoord op een brede waaier ondersteuningsvragen op vlak van gezondheid. U kan er terecht voor psychologie, orthopedagogie, life-work coaching, studiecoaching, verpleegkunde, vroedkunde, voedingsadvies en podologie. Ik - Kevin Bas - geef een antwoord op al uw vragen in verband met zorg.

Wie kan bij mij terecht in de gezondheidspraktijk?

Als verpleegkundige kan iedereen bij mij terecht met vragen over zorg. Dit kan gaan over

  • HygiĆ«nische zorgen
  • Wondzorgen (schaafwonden, brandwonden, ulcus,...)
  • Specifieke vragen omtrent hulp in huis
  • Technische zorgen: infuustherapie, pijnpompen,...
  • Totaalzorg: wij regelen alles om u of uw familie thuis te houden: gaande van hulpmiddelen, gezins- en bejaardenhulp, financiĆ«le tegemoetkomingen, uitwerken aangepaste zorgplanning,...
  • Vragen met betrekking tot incontinentie of incontinentiemateriaal
  • Preventie: controle parameters zoals bloeddruk, glycemie, pols,...

Hoe verloopt de therapie?

Kom gerust langs bij ons in de gezondheidspraktijk of contacteer ons telefonisch. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Na een verkennend gesprek geven we u graag alle info of overleggen we welke zorg er bij u aangewezen is. Wij adviseren u op maat en zoeken een oplossing voor uw gezondheid- of zorgprobleem. Denk maar aan wondzorg, bloeddrukcontrole, advies over thuiszorg, incontinentie, personenalarmering, wat houdt zelfstandige thuisverpleging precies in? Hoe pak ik het aan als ik mijn ouders thuis wil verzorgen? In de gezondheidspraktijk willen we graag een aanspreekpunt zijn voor al uw vragen omtrent zorg voor u of voor uw familieleden.


Praktisch?

Wij werken steeds via het derde-betalersysteem. De kosten worden rechtstreeks geregeld via uw mutualiteit. Op het einde van de behandeling krijgt u een overzicht van wat wij aan de mutualiteit hebben gefactureerd. Zo verloopt alles transparant en conform de RIZIV-wetgeving. Ik werk op vrijdagnamiddag in de gezondheidspraktijk.

Deel dit bericht