Zorgaanvraag in 10 stappen!
19 oktober 2018
Nergens beter dan thuis …
3 november 2020

Uitreiking van het Kwaliteitslabel niveau 3 door Maggie De Block

Twaalf oktober 2018 was een grote dag voor De Ronde van Bas. Een dag waarop onze kwaliteitswaarde officieel bevestigd werd en we het kwaliteitslabel niveau 3 officieel in ontvangst mochten nemen van minister Maggie De Block. Binnen haar beleid voor een kwaliteitsvolle thuiszorg riep ze kwaliteitslabels in het leven die de patiënt een kwaliteitsvolle en betrouwbare thuiszorg moeten verzekeren.

Deze maand kregen wij de eer om het kwaliteitslabel niveau 3 van Mederi te behalen. Dit houdt in dat Mederi, als externe partij, ons controleerde op verscheidene criteria die de waarde van onze kwaliteitszorg moeten bevestigen. Voor ons is dit label de bekroning van onze jarenlange inzet voor onze patiënten. Wij willen de patiënten dan ook ten zeerste bedanken dat zij elke dag opnieuw kiezen voor De Ronde van Bas. Als je graag wil weten op welke criteria het kwaliteitslabel niveau 3 gebaseerd is, lees dan zeker ons nieuwsbericht over het Mederi kwaliteitslabel.

Deel dit bericht
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer